Vesti


Panda

20.02.2018

T3soft kao ovlašćeni partner Panda security rešenja za teritoriju Srbije i okolne države, traži IT firme, IT prodavnice, IT zanatske radnje, kao i pojedince, za prodaju Pandinih rešenja. Kao kompanija koja već duže vreme distribuira Pandu,u mogućnosti smo da obezbedimo adekvatne obuke, kao i svu potrebnu podršku za Pandina rešenja. Ukratko o Pandi:

1) Endpoint Protection - je osnovni set security alata koji uključuje antimalware, firewall i device control,
2) Endpoint Protection Plus - se sastoji od EPP uz dodatne funkcionalnosti kao sto su podrška za MS Exchange mail server ali mnogo bitnije, URL filtering (Content management) čime ovo rešenje, u kombinaciji sa Device control vec ulazi u segment Data Leakage Managementa,
3) Adaptive Defense 360 - AD360 je ultimativno jedan od najboljih proizvoda ove vrste na tržištu (to potvrđuje i Gartnerov izveštaj), a koji u sebi sadrzi tzv EDR tehnologiju (Endpoint Detection&Response) koja omogućava apsolutnu kontrolu nad svim procesima koji se odvijaju na računaru čime se zaštita podize na najviši mogući nivo i uključuje i zaštitu od potpuno nepoznatih pretnji kao i Cryptolockera. AD360 je i proizvod koji se, uz dodatne module (Panda Data Control i ART - Advanced Reporting Tool) koristi u sistemima koji moraju da zadovolje GDPR ili PCI DSS regulative o zaštiti osetljivih podataka.

Svi zainteresovani mogu nas kontaktirati na telefon +381 11 400 2340 ili emailom na sales@t3soft.net . Čekamo vas.


Novi web sajt T3softa

12.02.2018

Pušten u rad novi web sajt T3softa. U sledećoj fazi je planirano i puštanje engleske verzije sajta koja je trenutno u fazi prevođenja.


Panda kao vizionar u Gartnerovom magičnom kvadrantu

05.02.2018

Prema najnovijoj Gartnerovoj listi (Januar 2018) Panda Security je napredovao medju antivirusnim rešenjima i trenutno ima status vizionara .Prema Gartneru, "Vizionari isporučuju najnovije funkcije - kao što su upravljanje cloudom, upravljačke funkcije i usluge, poboljšane mogućnosti detekcije ili zaštite i napredne aktivnosti u slučaju incidenta - što će biti značajno u sledećoj generaciji proizvoda, a kupcima će omogućiti rani pristup poboljšanoj sigurnosti i upravljanju.


Srećna Nova Godina i Božićni praznici

01.01.2018

Drage kolege i prijatelji, želimo Vam mnogo zdravlja, sreće i uspeha u Novoj Godini!