Brendovi koje zastupamo


Panda Security

Panda Security je Španska kompanija specijalizovana za oblast IT sigurnosti. Pandina Smart tehnologija bazirana je na Big Data analizi, pri čemu prati sve pokrenute aplikacije na vašem sistemima and klasifikuje apsolutno SVE. Za razliku od tradicionalnih antivirus softvera, koji preduzimaju akcie samo ako je proces maliciozan, Pandina tehnologija detektuje napade pre nego što se oni dese ! T3soft je autorizovani Panda partner koji u svojoj ponudi ima sva Pandina rešenja, kao i sertifikovane Panda inženjere.

Allied Telesis

Skoro 30 godina, kompanija Allied Telesis sa sedištem u Japanu, isporučuje pouzdane i inteligentne mrežne uređaje Allied Telesis smart tehnologije, kao što su Allied Telesis Management Framework™ (AMF) i Enterprise SDN, obezbeđuju sigurna rešenja po celom svetu. T3soft je AT partner sa velikim brojem mrežnih projekata radjenih sa AT opremom, kao i sa sertfikovanim AT inženjerima.

Microsoft Office 365

Office 365 je brend koji Microsoft koristi za grupu proizvoda koji obezbeđuju potrebne servise korisnicima. Office365 nudi najbolje firmama kojima je potrebna poslovna e-pošta, Office aplikacije i druge poslovne apliakcije. T3soft nudi i hibridno rešenje za email kao kombinaciju Office365 i našeg CPanela. Imamo dosta iskustva i zadovoljnih klijenata.


Veeam

Kompanija Veeam specijalizovana je za softverska rešenja namenjena radu sa virtuelnim mašinama. U taj opis se savršeno uklapa i Veeam Backup & Replication, alat koji olakšava čuvanje i oporavak virtuelnih mašina napravljenih pomoću VMware i Microsoft rešenja za virtuelizaciju. Ovaj alat omogućava kreiranje rezervnih kopija virtuelnih mašina i njihovu replikaciju, odnosno oporavak kada je to potrebno .T3soft je Veeam partner sa sertfikovanim Veeam inženjerima.

VMware

VMware, kao deo kompanije Dell, je globalni lider u oblasti virtualizacije kako desktop tako i datacentar rešenja. Neke od prednosti uvođenja virtuelizovanih sistema su: ušteda u broju servera, olakšana administracija sistema, ušteda u potrošnji elektricne energije,povećana bezbednost i sigurnost sistema.,. T3soft je VMware partner.

Dell

Dell je Američka multinacionalna IT kompanija koja proizvodi, prodaje i servisira računare, servere, storage servere, monitore, mrežne uređaje, kompjuterske softvere, kompjuterske perfierije, kamere, štampače i elektroniku koja se ugradjuje u razne uređaje drugih proizvođača. T3soft ima značajno iskustvo u prodaji i ugradnji Dell opreme, a naročito u segmentu laptopova i servera.


Mikrotik

Opremu i rešenja vodećeg evropskog proizvođača karakterišu skalabilne cene, odličan odnos cene i performansi, kao i intuitivni i pristupačni korisnički interfejs. MikroTik razvija rutere i ISP sisteme visokih performansi, obezbeđujući hardverska i softverska rešenja u gotovo svim zemljama sveta! Zbog svojih izuzetnih karakteristika, MikroTik oprema zastupljena je u 90% mreža ISP-a u Srbiji. T3soft poseduje veliko iskustvo u radu sa ovom opremom.

APC

APC by Schneider Electric, ranije poznat kao "American Power Conversion Corporation", je vodeći proizvođač uređaja za neprekidno napajanje, elektronskih periferija proizvoda za data centre. Tokom svih godina rada T3softa imali smo dosta mogućnosti da se upoznamo sa kvalitetom ovih uređaja. Prodajemo ih po povoljnim cenama, a nakon ugradnje nudimo i nadzor nad radom tih uređaja.

Cisco

Cisco je globalni lider u proizvodnji i prodaji mrežnih uređaja. Svoju mrežnu infrastrukturu na Cisco-vim proizvodima baziraju kako mala i srednja preduzeća, tako i velike multinacionalne kompanije. Cisco pokriva ceo spektar mrežne opreme, počevši od klasičnih routing/switching mrežnih uređaja, preko firewall, VOIP i wireless rešenja pa do storage networking-a, virtuelizacije servera, optičkih mreža itd. Cisco je lider i u primeni i uvođenju najnovijih standarda i tehnologija.


Zebra

Zebra je brend koji kod nas zauzima vodeće mesto među štampačima labela/nalepnica. Zebrine uređaje odlikuje velika pouzdanost i izdržljivost u radu, a posebno u indrustrijskom okruženju gde su teži uslovi rada. Za sve ove godine koliko radimo sa Zebrinim štampačima, nijedan naš klijent nije imao kvar na njima. Pored ovoga T3soft nudi i široku paletu potrošnog materijala za Zebrine uređaje (riboni i etikete), kako originalnih, tako i zamenskih.

QNAP

U savremenom načinu poslovanja, Network Attached Storage zauzima važno mesto u mrežnoj infrastrukturi svakog preduzeća. Na vama je da izaberete da li će to biti server u vidu PC računara koji zahteva stalnu prisutnost stručnog lica (sistem administratora), ili ćete izabrati višenamenski server već spreman za upotrebu. Ono što QNAP nameće u sam vrh liste NAS servera ovog tipa su ne samo osnovne funkcije koje obuhvataju file sharing i automatizovani backup kroz mrežu, već i niz drugih pogodnosti za koje možda niste ni znali da postoje do sada u ovom obliku ... T3soft poseduje veliko iskustvo u radu sa Qnap uređajima i dosta zadovoljnih klijenata.

Acronis

Acronis je backup rešenje koje omogućava da bezbedno sačuvate sve vama bitne podatke, a podaci su u potpunosti bezbedni i dostupni veoma brzo u slučaju bilo kakvih problema. Acronis se može primeniti i na fizička, ali i virtualna i cloud okruženja. Njegova patentirana disk imaging tehnologija omogućava korporacijama, malim i srednjim poduzećima i privatnim korisnicima da zaštite svoje podatke. T3soft je partner Acronisa sa sertfikovanim inženjerima prodaje i tehničke podrške..


Barracuda

Barracuda networks pruža rešenja zaštite i skladištenja povezana sa cloud servisom. Barracuda nudi rešenja zaštite od pretnji koje vrebaju putem e-maila, putem web-a ili mrežne infrastrukture. Slede proizvodi koji poboljšavaju učinak aplikacija dostave, pristup mreži, staraju se o arhiviranju podataka i bekapu podataka. Važan aspekat su rešenja za zaštitu podataka, bilo da je reč o on premise ili cloud aplikacijama.